Sistem integrat de management și monitorizare prin GPS a flotei

      Prin adăugarea în portofoliul de produse a sistemului de urmărire prin GPS vehiculelor CFTS, Centrul de Soft isi completeaza gama de soluții dedicate managementului flotei ce cuprinde la acest moment cea mai apreciată soluție de management al parcului auto: CFMS. Aceste sisteme pot fi achiziționate atât separat cât și împreună.Sistemele CFMS si CFTS sunt 100% compatibile datele fiind sincronizate automat oferind astfel o imagine realistă și completă despre activitatea flotei, bazată pe informații direct monitorizate în teren.

      Sistemul de monitorizare prin GPS propus de Centrul de Soft, prin versatilitatea oferitâ, se adaptează cerințelor de management al flotei din cele mai diverse domenii precum distributie, inchiriere masini, intervenții, transport, șantiere și nu numai. Urmărirea se face prin echipamente GPS performante ce comunica continuu informații din vehicul. Din datele preluate din vehicul sunt extrase informațiile necesare pentru reconstituirea traseelor, monitorizarea activitatii, calculul consumului de combustibil precum și pentru elaborarea de rapoarte specifice.

Cele mai importante caracteristici ale sistemului CFTS:

- Generare foi de parcurs zilnice și pe trasee

- Catalogare pe centre de cost, marci, tipuri, zone

- Ierarhizare infinita: centre de cost, marci, zone

- Analiza timpi de stationare și trasee

- Rapoarte de activitate în puncte de interes

- Evidentiere km parcursi în interes personal

- Descarcabil pe orice dispozitiv mobil

- Interfata intuitiva si acces facil la informatii

- Disponibil pe iOS, Android si Windows Phone

- Calcul consum normat în functie coeficienti

- Urmarire pe harta a flotei în timp real

- Raport tahograf digital

- Adresa cu informatie pana la numar de strada

- Optimizarea traseelor prin analiza statistica

- Identificarea celui mai apropiat vehicul de o anumita zona

- Sistem versatil de asociere drepturi de acces

- Alertarea la iesirea din zona de lucru

- Alarma pentru depasire vitezea admisa

- Analiza comportament în functie de tip de drum

- Alertarea la expirarea documentelor

- Notificari prin email sau SMS

- Raportare parc disponibil pentru flote comune

Modul al sistemului de urmărie prin GPS dedicat managementului flotei auto. Aplicatia este dezvoltata conform cerintelor specifice pietei din Romania, adresandu-se inclusiv parcurilor de masini care intra sub incidenta ordinului 14/1982. Softul de management al flotei gestioneaza cheltuielile generate de parcul de masini permitand grupari pe societatile din cadrul grupului, pe departament, centre de cost și locatii.
Aplicatia ofera o imagine clara, de ansamblu și în timp real asupra tuturor proceselor necesare derularii activitatii de transport, sporind eficienta și productivitate companiei prin dezvoltarea posibilitatilor de control și urmarire ale parcului auto aducand un aport semnificativ asupra managementului flotei.

CFTS este un sistem de urmarie a flotei , punand la dispozitia utilizatorului posibilitatea de a gestiona și supraveghea parcul auto în timp real, online pe baza unei interfete accesibila securizat prin internet. Datele obtinute prin intermediul dispozitivelor GPS ofera informatii vitale ce pot fi transpuse în rapoarte sau avertizari, facilitandu-i utilizatorului un control adecvat și o urmarire detaliata asupra flotei auto.

Urmarirea este efectuata prin chipamente cu GPS incorporat ce transmit prin GPRS informatii despre trasee, alarme și viteza. Pot fi conectate la alarma, instalatie racire, CAN și sunt optional dotate cu senzor combustibil, microfon, camera video și altele.Scopul final fiind de reducere al cheltuielilor prin control si monitorizare